Poster.jpg

Torsdag 9. oktober reiser Kanal U på sin årlige høstweekend til det fantastiske leirstedet Dyrkolbotn!Dette blir en weekend med mye morro, tid til relasjoner, Gud, uteleker, inneleker, kanoturer, fjellturer, og det Kanal U er aller mest kjent for: GOD UNDERHOLDNING!

Avreise: blir fra framsiden av Kristkirken i Bergen Torsdag 9. oktober klokken 12.00, møt senest kl 11.30. Retur: Vi kjører tilbake søndag kl. 15.00 fra Dyrkolbotn, så vi er tilbake i Kristkirken ca.16.30- 17.00

Påmelding: Innen Mandag 6. oktober til kanalu@kristkirken.no Oppgi følgende v/ påmelding: FULLT NAVN – TLF – ALDER – OM DU HAR SØSKEN PÅ TUREN – OM DU SKAL PÅ (OG AV) VED ÅSANE TERMINAL ELLER KNARVIK – EVT ALLERGIER/MEDISINER

NB! Påmeldingen er ikke gyldig før pengene er kommet inn på Kanal U sin konto.

PRIS: 800 kr per pers. Dette inkluderer transport, kost og losji (tre netter). Dersom du ikke skal være med på hele weekend, send mail til kanalu@kristkirken.no angående pris.

BETALING: skjer til kontonr. 3624.52.35075 innen mandag 6. oktober Husk å merke betalingen med navn på deltaker.

TA MED: - Sengetøy (laken, dynetrekk, putetrekk) - Uteklær - Inneklær (vi praktiserer dessverre ikke kleskoden fra før syndefallet..) - Bibel og skrivesaker - Ullsokker hvis du skal være med på fotballturnering - Snop til fellesen for ca 30 kr.

Ved spørsmål send mail til: kanalu@kristkirken.no Eller ring Hanne på: 920 11 571

Ps. Vi opplyser til slutt om at det er totalforbud mot alkohol på Kanal Us weekender. Overtredelse av dette medfører umiddelbar hjemsendelse på egen regning og risiko