kanalu.jpg

Sommerteam er i år fra 24. juni - 4. juli. Første del av teamturen går nordover til Levanger hvor vi skal være med på Encounter Festival som varer fra 24-28 juni. Denne arrangeres av Smelteverket (ungdomsarbeidet til Elihumenigheten i Levanger). Encounter Festival er kjent for sitt sterke fokus på Guds nærvær og det kommer stadig herlige vitnesbyrd fra Levanger om hva Gud gjør. I år får de besøk av Eric Johnson fra Bethel Church Redding. Mer info om Encounter kommer, men du kan i mellomtiden melde deg inn i gruppen på facebook.

Etter Encounter, altså den 29. juni, kjører vi sørover. Da er planen å stoppe et sted på vestlandet for å ha en liten outreach. Elske mennesker, vitne, helbrede syke, profetere etc. Vi vet ikke helt hvilket sted ennå, men Sogndal, Førde, Molde er steder vi vurderer. Avhenger litt av at vi kan låne et bedehus eller noe sånt hvor vi kan overnatte. Planen er så å være på dette stedet frem til 1.juli - og deretter kjøre til Framnes (i Hardanger) hvor vi skal være med på Kristkirkens årlige sommerstevne som varer fra 1-4 juli. Når vi kommer til Framnes er både kost og losji inkludert i den prisen dere allerede har betalt for sommerteam. Programmet for oppholdet på Framnes finner dere på Kristkirken.no. Framnes om sommeren er et vannvittig idyllisk sted, så gled dere. Her kan vi finne på mye sprell. Bading, volleyball, fjelltur, fotball etc.

Pris:

Den samlede prisen for årets sommerteam er på 4000 kr. Dette fordeler seg på:

Buss:                     1500,- pr person

Encounter:         Maks 500,- pr person

Framnes:            1500,-pr person

Mat++:                 500,- pr person

Frem mot avreise vil vi prøve å finne forskjellige måter vi kan samle inn penger på slik at vi kanskje kan gjøre turen litt billigere. Dette vil dere få beskjed om etterhvert. Har du noen gode forslag til hvordan vi kan samle inn penger så gi en lyd!

Turen har begrenset med plasser (bussen tar 49 personer). Så snart du har bestemt deg, fyller du ut søknadsskjemaet så godt du kan (http://www.kanalu.no/soknad.doc) og leverer det enten til Kjetil Skaar eller Thomas Dalsbø.

Søknadsfrist er 24. mai. Kontonr. for betaling, pakkeliste, klokkeslett for avreise og mange andre slike detaljer kommer plutselig. Har du spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt:

Kjetil Skaar - 926 30 982 / kjskaar@yahoo.com

Thomas Dalsbø - 482 48 917 / tdalsbo@gmail.com

Ser fram til å se deg på sommerteam!

Kjetil og Thomas

kanalu-team