sommerteamlogo_m_tekst2.jpg

Første del av teamturen går nordover til Levanger hvor vi skal være med på Encounter-festivalen som varer fra 23-26 juni. Denne arrangeres av Nordic Mission i Levanger (der Kjetil Skaar går på bibelskole). I fjor var vi også med på denne festivalen og det var en stor suksess!

 
Etter Encounter, altså den 26. juni, kjører vi sørover. Da går tematuren over i del to hvor vi planlegger å bruke tid sammen med lokale kristne i henholdsvis Molde og Ålesund. Her vil vi oppholde oss resten av teamturen (altså i en liten uke) og opplegget vil bestå i å velsigne lokale kristne vi kommer i kontakt med, drive outreach til lokalsamfunnet, spise is og bade, bygge team, utbre Guds rike, slikke sol, helbrede syke etc.
 
Vi har satt en makspris for årets sommerteam på 4000 kr. Dette vil inneholde betaling for transport, konferanseavgift og en del av matutgiftene på turen. Vi satser imidlertid på å gjøre det billigere gjennom forskjellig dugnadsarbeid frem mot avreise.
 
Påmeldingsskjema er nå kommet ut og kan fås på fredagssamlingene, eller det kan også lastes ned fra nettsidene til Kanal U - www.kanalu.no. Her finner du forøvrig også ytterligere informasjon om teamturen.
 
Påmeldingsfristen er satt til 1. mai – så det er bare og skyndte seg å melde seg på.
Vi kommer tilbake med mer detaljert informasjon om transport når vi vet hvor mange vi blir.
 
Har du ellers noen spørsmål så ta gjerne kontakt med:
 
- Thomas Dalsbø (tdalsbo@gmail.com, 482 48 917).
 
Håper å se deg på sommerteam!
 
Hilsen Ledergruppen for Kanal U Sommerteam 2011
 
---
Nedenfor: Bilder fra sommerteamet i fjor
collage_team_Q_2010