collage_team_Q_2010.jpg

De neste dagene så programmet ca. slik ut:

Morgensamling med teamet

Morgenmøte

Seminarer

Kveldsmøte

Reise_team_Q_2010I tillegg var det bønnemøte om morgenen og «nachspiel» på Smelteverket i sentrum etter kveldsmøtet. Talerne på konferansen var blant annet Kristoffer og Anette Stokke, Øyvind Lund, May Kristin Vang, Andreas Fjellvang og Eric Johnson, som var hovedtaleren. Det ble mange sterke kvelder og sterke møter med Gud, og May Kristins tale/vitnesbyrd rørte ved mange av oss, og utfordret skikkelig! Hun var så sulten på Gud at hun pleide å skynde seg å spise frokost for å ha resten av dagen med Gud!

Vi ble kjent med mange i løpet av konferansen, både på bønnesenteret, og på Vårtun (skolen vi bodde på, ca. 7 min kjøring fra bønnesenteret). En jente vi ble kjent med hadde forskjellig lengde på føttene, og da vi ba for henne vokste foten ut så de ble mye mer like! Flere av oss fikk også profetert og bedt inn i livet hennes, og det forandret henne!

Turen gikk videre til Blindheim bedehus i Ålesund, men på veien dit ble en av bilene påkjørt bakfra, og selv om det gikk veldig bra dro denne gjengen til legevakten på kvelden for å avkrefte av det var noen alvorlige skader. Vi andre ble på bedehuset hvor vi ble godt tatt imot av ungdomsarbeideren Merete. Vi fikk middag og overnatting på huset, og dagen etter var det både outreach og ungdomsmøte på kvelden!

Outreachen opplevde mange av oss som litt «treig», men likevel fikk vi gitt mange viktige drypp av Gud i Ålesund, og noen ble også synlig berørt av Gud. På kvelden kom det rundt 20 ungdommer som alle var mer interessert i kiosk enn møte, og de fleste var klar for å gå når møtet skulle begynne. Vi var klar over dette på forhånd, og brukte derfor god tid til å bli kjent med dem før møtet, og nesten alle ble derfor med. Thomas forkynte Guds ord og fortalte om livet med Gud, noen fortalte vitnesbyrd, noen profeterte over ungdommene og noen kom med kunnskapsord. Vi begynte å be for folk, og flere ble helbredet! Atmosfæren forandret seg helt, og etter hvert ville mange flere bli bedt for. Vi fikk også flere bekreftelser på at profetiene hadde stemt, og vi så at det skjedde mye i folks liv.

Teambilde_Q_2010

Nå var vi alle veldig slitne og klar for å dra til sommerparadiset Framnes! Det ble en herlig weekend hvor vi fikk knyttet relasjoner til mange i menigheten, også på tvers av generasjoner. Vi fikk gitt videre det vi hadde fått, men vi fikk også ta imot av andre. Det var noen herlige dager med sol og bading, Gud, gøye aktiviteter og fellesskap med fantastiske mennesker! Dette var en optimal avslutning på teamturen, og vi håper alle på en gjentakelse av suksessen!

Tekst: Ester Frantzen

Bilder: Jørgen Bull Kristiansen/Camilla Ristesund