Vinterweekend-2015.png

Tradisjonen fortsetter med det vi tror kommer til å bli den beste weekend så langt i Kanal U historien :) I vinterferien reiser Kanal U til Dyrkoldbotn leirsted. Det blir weekend med mye moro, tid til relasjoner, Gud, uteleker, inneleker, kanoturer, skiturer og ikke minst underholdning :) Avreise: framsiden av Kristkirken i Bergen fredag 20. februar. Oppmøte klokken 16.30 Retur: tirsdag 24. februar kl. 14.00 fra Dyrkolbotn, så vi er tilbake i Kristkirken ca.15.30.

Påmelding: Innen søndag 15. februar til weekend@kristkirken.no Oppgi følgende v/ påmelding: FULLT NAVN – TLF – ALDER – OM DU HAR SØSKEN PÅ TUREN – OM DU SKAL PÅ (OG AV) VED ÅSANE TERMINAL ELLER KNARVIK – EVT ALLERGIER/MEDISINER

NB! Påmeldingen er ikke gyldig før pengene er kommet inn på Kanal U sin konto.

PRIS: 950 kr per pers. Dette inkluderer transport, kost og losji (fire netter). Dersom du ikke skal være med på hele weekend, send mail til weekend@kristkirken.no angående pris. Søskenmoderasjon blir som følger: to søsken 1700 kr, tre søsken 2500 og fire søsken 3000.

BETALING: skjer til kontonr. 3624.52.35075 innen søndag 16 . februar. Husk å merke betalingen med navn på deltaker.

TA MED: - Sengetøy (laken, dynetrekk, putetrekk) - Uteklær - Inneklær - Bibel og skrivesaker - Ullsokker hvis du skal være med på fotballturnering - Snop til fellesen for ca 30 kr.

Ved spørsmål send mail til: Hanne@kristkirken.no Eller ring Hanne på: 920 11 571, Daniel på 907 20 039 eller Tormod på 466 83 820

Ps. Vi opplyser til slutt om at det er totalforbud mot alkohol på Kanal Us weekender. Overtredelse av dette medfører umiddelbar hjemsendelse på egen regning og risiko.