Vinterweekend2.gif

Fredag 21. februar reiser Kanal U på sin årlige vinterweekend til det fantastiske leirstedet Dyrkolbotn!Dette blir en weekend med mye morro, tid til relasjoner, Gud, uteleker, inneleker, kanoturer, skiturer og ikke minst underholdning.

Avreise: blir fra framsiden av Kristkirken i Bergen fredag 21. februar klokken 17.00, møt senest kl 16.30. Retur: Vi kjører tilbake tirsdag 25. februar kl. 14.00 fra Dyrkolbotn, så vi er tilbake i Kristkirken ca.15.30.

Påmelding: Innen søndag 16. februar til kanalu@kristkirken.no Oppgi følgende v/ påmelding: FULLT NAVN – TLF – ALDER – OM DU HAR SØSKEN PÅ TUREN – OM DU SKAL PÅ (OG AV) VED ÅSANE TERMINAL ELLER KNARVIK – EVT ALLERGIER/MEDISINER

NB! Påmeldingen er ikke gyldig før pengene er kommet inn på Kanal U sin konto.

PRIS: 950 kr per pers. Dette inkluderer transport, kost og losji (fire netter). Dersom du ikke skal være med på hele weekend, send mail til kanalu@kristkirken.no angående pris. Søskenmoderasjon blir som følger: to søsken 1700 kr, tre søsken 2500 og fire søsken 3000.

BETALING: skjer til kontonr. 3624.52.35075 innen søndag 16 . februar. Husk å merke betalingen med navn på deltaker.

TA MED: - Sengetøy (laken, dynetrekk, putetrekk) - Uteklær - Inneklær - Bibel og skrivesaker - Ullsokker hvis du skal være med på fotballturnering - Snop til fellesen for ca 30 kr.

Ved spørsmål send mail til: Hanne@kristkirken.no Eller ring Hanne på: 920 11 571 eller Daniel på 907 20 039.

Ps. Vi opplyser til slutt om at det er totalforbud mot alkohol på Kanal Us weekender. Overtredelse av dette medfører umiddelbar hjemsendelse på egen regning og risiko.