Kanal-U-2013.jpg

9.-13. november var Kanal U på sin årlige og tradisjonsrike høstweekend. Vi sitter igjen med en utrolig takknemlighet. Og vi føler oss privilegerte som får være en del av et så godt og oppbyggende miljø. Årets høstweekend hadde hovedfokus på miljø og relasjoner. Vi var så velsignet med strålende sol og majestetisk stjernehimmel gjennom hele weekend, og vi fikk mye kvalitetstid ute med rebus (lagbygging), kanopadling, tur og en ny vri av gjengangeren Rød og blå.

Lovsang og tilbedelse

Mathias Furnes hadde ansvar for lovsang og tilbedelsen. Tormod Mathiesen, Øyvind Dahle Ådland og David Solberg hadde ansvar for uteaktiviteter. Herman Frantzen, Daniel Sæbjørnsen, Daniel Kismul, Maria Aarvik, Hanne og Daniel Melkeråen, Arnt Jakob Holvik, Mathias Furnes underviste i løpet av weekend og Kristine og Ruben Solberg hadde ansvar for en legendarisk underholdning.

På bønnemøtene ba vi konkret om at vi skal bli mer frie. Og det resulterte i spontan dansing etter møtet, vi hadde det så gøy sammen.

Møtt av Gud

Daniel Melkeråen talte torsdags kveld om hvem Den Hellige Ånd er, og at han er en ”gentleman” som ikke trenger seg på.

Fredags kveld på bønnemøte ba vi om at vi skulle få oppleve Den Hellige Ånd. Mange ble virkelig møtt av Gud, og noen opplevde manifestasjoner. Det er så godt når DHÅ kommer med sitt nærvær, samtidig kjente vi på at dette var nytt og skremmende for noen. Vi prøvde å forklare litt underveis og la opp til samtaler med lederne i matsalen etterpå. Vi som ledere prøvde å gjøre oss tilgjengelige for de som hadde spørsmål. Om vi klarte å se/høre alle er vanskelig å vite, men vi oppfordrer alle som har Kanal U-ungdommer hjemme til å snakke med de om det. Og kom gjerne til oss med tilbakemelding eller spørsmål.

Bygger fellesskapet

Nok en gang ser vi hvor viktig weekend er for Kanal U-miljøet, og hvordan det gang på gang gir oss forfriskende møter med Gud, og bygger felleskapet.

Allerede ser vi frem med stor forventning til vinterweekend i februar.

Og igjen vil vi si at vi er så takknemlige for alle som støtter oss i bønn

 

Hanne og Daniel Melkeråen