Kanal_U_-_vw2011.jpg

Fokuset på formiddagenes seminarer var Guds Ord, hvor flere underviste og tok for seg forskjellige aspekter ved Bibelen. Vi merket at dette var et godt fokus, og mange av ungdommene kom å vitnet om at de hadde fått en ny og større hunger etter å kjenne Guds Ord. Kveldene var krydret med mye godt, introen var bønnemøter med pasjon, så en frisk og høylytt lovsang og etter dette en forkynnelse om Jesus!

Undervisningen om kveldene var sentrer rundt det å kjenne Jesus, på denne fronten gjorde Håvard en glimrende jobb. Han malte opp et bilde av hvordan Jesus levde i en kjærlig avhengighet av sin Pappa, Gud. På denne måten fristet han oss til å leve mer intimt med Jesus, og la Hans kjærlighet få være vår kilde.

Det sosiale inntok også nye høyder på denne turen, relasjoner ble knyttet og latteren var ikke langt unna fra en eneste en av oss. Vi fikk virkelig erfare at fellesskapet er rikt og styrker oss. Området rundt leirstedet er jo som en drøm, dette fikk vi nyte godt av på mange måter. Vi hadde ake-konkurranse, skitur, gåtur, skulptur designer-lek og mye mer. Dagene var ellers fylt med mange gode samtaler, spill, avslapning og en hunger etter mer av Jesus!

Vi er alle svært takknemlig for en vellykket og god tur, mange nye erfaringer med mennesker og Jesus!

 

Tekst: Marte Sæterstøl og Daniel Sæbjørnsen

Foto: Diverse

Kanal_U_-_vw2011c