Kelly-e1439299941457.jpg

Det er vår store glede å kunne meddele at Kristkirkens stab nå har sikret seg signaturen til Kelly..! F.o.m. 1.august jobber Kelly i en 20% stilling som menighetsarbeider. Ansvarsområdene hennes kommer primært til å handle om å koordinering av både program/aktiviteter og frivillighetsarbeid.

Kelly har et stort hjerte for Gud og mennesker, og er en engasjert, samlende og dyktig dame. For de fleste i Kristkirken skal hun være et kjent ansikt, bl.a. fra sin tjeneste som misjonskontakt sammen med sin mann, Mats. Kelly er opprinnelig fra USA, og hun og Mats har hun en liten datter - Avia - som snart fyller ett år.

Vi gleder oss veldig over at Kelly er gira på å jobbe i Kristkirken - at hun ønsker å legge ned tid og energi for å se vekst og utvikling i fellesskapet.

- Håvard

Ps. I første omgang er Kellys stilling et vikariat, i forbindelse med at undertegnede har farspermisjon dette året, og kun jobber 80%.