Header_konf.jpg

Sted: Kristkirkens lokaler i Kanalveien 90. Siste møtet søndag holdes i Nykirken (Strandgaten 197b).

Arr.: Fellesskapskirken i Åsane, Kristen Enhet, Pionerkirken, Kristkirken, iBergen m.fl.

Program:

Torsdag 8. september:

Kl. 19.00 – Kveldsmøte

Fredag 9. september:

Kl. 09.00 – 13.00 – Åpen dag på Veien Bibelskole

Kl. 19.00 – Kveldsmøte

Lørdag 10. september:

Kl. 11.00 – 15.00 – Seminar - Pris for seminaret: kr. 200,- inkl. lunsj

Søndag 11. september:

Kl. 11.00 – Fellesgudstjeneste i Kristkirken – Hans Sundberg

Kl. 17.00 – Gudstjeneste/avslutningsmøte i Pionerkirken (Nykirken) – Marc Dupont

Marc_DMarc Dupont har de siste 26 årene arbeidet gjennom Mantle of Praise Ministries i en internasjonal profetisk tjeneste. Han har deltatt som taler på konferanser, seminarer og møteserier i godt over 20 land og reiser mellom fire og fem måneder i året. Ellers er han en av pastorene i Vineyard of Dayton i Ohio. Ansvaret hans inkluderer forkynnelse og tilsyn med bønnetjenesten, helbredelsesteam og misjon. Marc var i staben i Toronto Airport-menigheten fra 1992 til våren 1996.

Vi kjenner Marc Dupont fra nesten årvisse besøk i Bergen siden 1993. Hans alltid utfordrende og oppmuntrende forkynnelse gjør at vi ser med spenning frem til møtene.

Se mer på http://marcdupontministries.org/

Hans_SHans Sundberg er 58 år. Han har en doktorgrad i systematisk teologi. Hans er nå pastor for menigheten Mosaik i Uppsala. Tidligere har han vært pastor og leder for Vineyard i Norden i mange år. Han har deltatt i menighetsplanting i alle land i Norden, i Russland og i Ukraina. I det siste har han opplevd en åpenhet for sin tjeneste i mange sammenhenger, blant annet i Nepal. Hans er opptatt av å undervise om Guds rike og dets gjennombrudd inn i vår virkelighet.

Vi kjenner Hans Sundberg fra en rekke besøk i Bergen. Han er en inspirerende forkynner med en markert profetisk tjeneste, og vi gleder oss til å møte ham her igjen.

Se mer på http://www.uppsalamosaik.se/

Last ned plakat som pdf (høyreklikk på linken nedenfor og velg "åpne i ny fane"):

pdf  Konferanse_Marc_D_og Hans_S.pdf

Footer_konf