Forrige uke gikk jeg på åpne dager på Veien med undervisning av barnepastor i Tabernaklet, Øyfrid Sofienlund. Veldig kjekk erfaring, både å forsøke meg som elev på veien, og Øyfrids undervisning. Undersøkelser viser at 90 % av alle kristne tok standpunktet for Jesus før de var 16 år, så hvis ikke barnearbeid er viktig så vet ikke jeg hva som er viktig! Jeg ønsker virkelig at alle barna i menigheten vår skal få ha et personlig forhold til Jesus, og få leve fullt ut i det livet som Gud har for dem. Så la oss stå sammen om dette som menighet, både med bønn, ressurser og tid! Lørdag var jeg på Ostereidet (av alle steder) og deltok på et seminar organisert av Willow creek Norge om hvordan man kan drive barnearbeid etter Promiseland-modellen. Mye interessange tanker og idéer å bli inspirert av og ta med seg videre.

Så da vet dere litt om hva jeg driver med....Ellers kan jeg også si at jeg har det veldig bra for tiden, og får stort sett kjenne på overskudd, til tross for mange innleveringer på skolen og en del å gjøre i kirken. Har fått brukt en del tid i Guds nærvær i det siste, og det er jo alltid en fin ting.