Helgaas-på-scenen.jpg
MatLIVSfesten ble en varm og nær opplevelse, sjøl om det var ca 200 mennesker der, og halve kvelden bestod av program fra en stor scene i en stor sal. Vi fikk ha det kjekt sammen rundt bordene i matsalen, med fantastisk festmat som folk hadde tatt med, før vi hadde et timeslangt festprogram for hele familien. Her var det både tilbedelse, reinhekla underholdning og et naturlig alvor i bunn.
SjongleringEtter kaffimaten, fikk ungene endelig benytte menighetens nye bordtennisbord (stor begeistring!) eller se film, mens vi hadde et vokseprogram i salen. Den røde tråden i samlingen, uttrykt gjennom musikk, dikt, ord og bilder, var den dype gleden i Gud som vi kan ha også gjennom sykdom og vanskeligheter. For hvorfor har vi opplevd mer glede enn noengang før, gjennom sykdomsperioden? Rart, men Gudgitt...
KløverKnekt og Skarre RTårer og latter delte plass, raust denne kvelden. Det å se bilder og video fra Ellas sykdomsperiode vakte sterke følelser, for det var ingen selvfølge at vi kunne samles til denne kvelden. Livet er en gave som må nytes sekund for sekund. Dag for dag.
Til slutt vil vi bare atter takk alle som kom med mat, og bidrog med kunstneriske eller tekniske bidrag! Dette lever vi på om dagen.
For familen Helgaas - Einar