magnar.jpg

magnarMagnar Børnes har vært ansatt i Kristkirken nesten siden oppstarten i 1994. Få mennesker har spilt en så sentral rolle og lagt ned så mye arbeid i menigheten som ham. Som dere husker sa han fra nyttår 2009 opp 80 prosent av stillingen som lovsangsleder og beholdt de 20 prosent som hadde å gjøre med grafisk arbeid. Det var ment som en overgangsordning, og dette arbeidsforholdet blir nå avsluttet med virkning fra 31.12. Magnar vil fortsatt gjøre en del grafisk arbeid for oss, men vi har sammen kommet frem til at dette vil løses bedre og ryddigere ved at vi kjøper disse tjenestene gjennom firmaet hans. Vi gleder oss over å kunne fortsette samarbeidet på denne måten.

Fra ledelsen vil vi igjen få uttrykke stor takknemlighet for den innsatsen Magnar har lagt ned gjennom mange år. Magnar er en sjeldent klok, kreativ, åpen, morsom og munter mann, og vi er privilegerte som har fått ha ham i staben. Vi håper å kunne få ha gleden av å se ham bak orgelkrakken fra tid til annen, og vi vil gjerne ønske både Magnar, Kristin, Sunniva og Aurora alt godt fra Gud.

Eldar Eiksund