VEIEN_logo_2.jpg

I Haugesund hadde vi flere ungdomsmøter, var ute på gatene og fikk se mange mennesker berørt av Gud både i menighetene og ute.

Vårt team i Sverige, Halmstad, fikk møte Johanneskyrkan Kornhill - en herlig menighet med mange flotte mennesker. Der var vi på bibelskolen deres, deltok på møter og evangeliserte sammen med menighetens folk både på dagtid og natt til søndag. Det skjedde mange helbredelser både ute på gatene og i menigheten. En dame ble på søndags kveldsmøte helbredet fra både grå stær og smerter i skulder og nakke.

Teamet_i_bonn_for_Sognal2Teamturen i Sogndal var en helg sterkt preget av Guds nærvær. Vi hadde et fokus på å velsigne Sogndal ved å bringe himmelen ned, og dette kom til utrykk gjennom en helg med masse lovsang, tilbedelse og bønn. Himmelen svarte med et nærvær av Gud som gjorde at timer i lovsang opplevdes som over på et øyeblikk. En profetisk atmosfære lå over oss og flere fikk rettledning til å be inn i de samme tingene, da vi lørdag ettermiddag var oppe over Sogndal for å be over byen.

Sent lørdags kveld tok vi oss en tur ut i Sogndal sentrum, for å dele den herligheten vi hadde fått del i disse to dagene. Og mennesker merket at vi var preget av himmelen. Dette gjorde at vi i stedet for å oppleve avvisninger kom i kontakt med mennesker som ikke ville la oss gå. Gjengen jeg var med fikk privilegiet av å få legge ut om hvordan det å være kristen handler om relasjon med Jesus.

Noe som var helt nytt for en nysgjerrig ungdomsgjeng som var forundret over at vi som kristne verken truet med helvete eller prøvde å omvende dem, men enkelt vitnet om hva Jesus hadde gjort for oss. Dette vekket mange spørsmål og dyp lengsel i ungdommene som vi fikk prate om be med disse i halvannen time. Vi var derfor alle sammen var godt frosne når klokken begynte å nærme seg halv fire på natten og det absolutt var på tide å få seg noen timer søvn.

På Sandane hadde vi Jesushelg sammen med ungdommer fra hele Nordfjord. Det ble en helg med mye gudsnærvær og mange ble berørt av Gud. Her er et utdrag av to vitnesbyrd:

"Denne helga her har vore fantastisk bra. Og vi har bare virkelig kjent Guds nærvær og eg har også fått lov å møte Gud på en veldig spesiell måte. Eg fikk en profeti som traff meg veldig, og som gjorde masse med meg, da. Og det tror eg er veldig mange andre som har fått oppleve denne helga; og eg er derfor bare veldig gira på å komme nærmere Gud, og få et tettare forhold til ham; leve med ham kvar dag, da. Så denne helga har vore veldig bra og oppmuntrande og... stå på vidare! Skikkelig bra! Takk for meg."

Fredrik_Skoglund

"Eg har då vært på jesushelg på Sandane denne helga her, sammen med et team fra veien bibelskole. Eg har opplevd masse spennande, eg har blitt møtt av Gud, fylt av den Hellige Ånd, masse god undervisning, kjempebra fellesskap, totalt hatt ei veldig bra helg. Eg sitt igjen med glede og håp og ser lyst på ting framover."

Nå gleder vi oss til vår årlige store begivenhet, 3 ukers teamtur, som skjer i uke 18-20. VI sender ut tre team til Berlin og Glasgow, Stockhom og Helsingfors, samt Albania og Duisburg i Tyskland. Rapport vil følge senere.

Vil også nevne at det nå er tid for å søke på Veien til høsten.

Fredrik Skoglund, inspektør.