Header_rettet.jpg

Header_rettet

En siste sjekk på yr.no viser store sjanser for regn akkurat under landturen 2. juni.

VI FLYTTER DERFOR HELE ARRANGEMENTET TIL KRISTKIRKEN I KANALVEIEN 90!

Ta med grillmat m.m. til deg/dere selv og noen til. Vi setter opp griller på baksiden av bygget, og ellers kan vi benytte oss av kjøkkenet i kirken.

Det blir aktiviteter for både store og små, bl.a.  sporløp, hoppeslott, bowling, osv. osv.

05_-_Viktor_og_XenijaMisjonspartnerne våre fra Serbia, VIKTOR OG XENIJA SABO, (bildet) blir med oss og de vil bl.a. vise oss bilder og fortelle litt fra hjemlandet sitt og arbeidet de driver der.

De blir også med oss på fellesgudstjenesten søndag der Viktor skal tale til oss, men benytt denne muligheten til å bli kjent med dem i en litt mer uformell setting.

Vi møter opp i kirken kl 12 og holder på til frem i mot kl 16 - og vi satser på å kose oss skikkelig sammen!

Velkommen!