Første samling blir fredag 9. februar kl 17.30 i Kristkirken. Deretter blir det samlinger hver annen uke utover våren, bortsett fra i ferier. Det blir dermed ikke like ofte samlinger som tidligere, men vi ønsker å satse på at hver samling skal bli så bra som mulig. Vi ønsker at hver samling blir en tilrettelegging for et møte mellom Gud og mennesker, der barna får møte Guds kjærlighet og kraft, ha eldre forbilder, bli tatt på alvor, og ha det gøy. ”Take off” er for alle barn fra ca 4. – 6. klasse og finner stort sett sted i kirken fredager fra kl 17.30 til 19.30.

Håper så mange som mulig vil komme, og gjerne ta med venner.

Dette blir bra!

Dersom du er interessert i å bidra inn i arbeidet på noen måte, er det bare å ta kontakt. Det samme gjelder hvis du har spørsmål. Siril tlf 90196567.