Eg (stine, kansje nokon veit kin eg e?) hadde forestilling premiere i kveld, Før forestillinga starta satt me krøplande ein jentegjeng inni ein garderobe ca 15 jente og ein guttekamerat av meg (som e veldi skeptisk te kristne)plutselig så va me inne på temaet konfirmasjon dåp KRISTNE:P alle jentene var heilt med i diskusjonen,.  mens han kameraten min satt inni hjørna og leste i eit donald og hørte djupt ette..

Folk lurte litt på ditta her at eg va kristen og kossen da va, om da va sån at eg var i kjerko kvar søndag og ba berre om søndagar..eg fortalte korleis da var og vera kristen kor fantastisk da var og at da ikkje berre var ein dom teit søndagsreligion men eit liv, ein stor del av meg..eg fortalde om helbredelsar, mirakel ting som har skjedd..ditta med helbredelsar blei eit hett tema og tilslutt satt eg og måtte be for 10 jente for forskjelige ting som ryggskade, nerve for forestillinga halsproblem hoste og atter nervar og angst for korleis forestillinga skulle gå..

da var berre heilt fantastisk kor opne dei var for ditta og eg kan sei at da var sikkert ein stor påkjenning for min skepiske venn som ikkje var kristen og som satt inni kroken og små luske hørte på bønnane våre..forestillinga gjekk så bra :D heilt utrulig bra, alle som hadde nerve strålte på scenen og var overbevist ette på at det sikkert var ein gud som fiksa da:P

halleluja!:D og hu med halsproblem som sku synga song som ein engel, uten skurring ette ein vond hals. var fantastisk korleis Gud kunne bruka meg til å vera med og be i dag!:D Gud ga meg ein så god frimodighet!:D er så gla:D  er utrulig kor åpne ungdommane på stord er blitt fortida..eg gler meg til å sjå heile gjengen frelst:D Gud velsigner dåke!:D

(Jeg må bare skrive en liten kommentar! Er det ikke fantastisk hva som begynner å skje blant undommer?! Stine er ikke pastor eller predikant, men en 15 år gammel kristen jente som elsker Jesus og lever med han! Dette er det jeg lengter etter blant oss, vanlige folk dele Jesus i sine omgivelser!!!!! Vær utfordret! - Steinar)