Du ble skapt for mer enn du tror!Ser vi oss tilbake og leser Guds historie ser vi kvinner og menn som hørte Gud kalle, tok Gud på ordet og og tok ordet på alvor. Det er alltid gjennom enkle menneskers liv og lydighet Gud har forvandlet verden. Når vi ser oss tilbake ser vi fotsporene fra disse menneskene og frukten de etterlot seg!

Hva ser du når du ser fremover? Vi tror Gud fortsatt vil kalle. Norge, Europa og de unådde trenger fortsatt mennesker som vil høre kallet og gå på det. Vi drømmer om at Guds drømmer for deg skal bli mer enn drømmer. Vi drømmer om at de skal bli virkelighet. For du ble skapt for mer enn du tror!

Mission 14 er mer enn en misjonskonferanse. Det er mer enn en konferanse faktisk!

Vi tror Gud vil sette fokus på sin plan for ditt liv. Utfordre deg inn i det Han har for deg og la deg bety en forskjell i fremtidens historiebok! På Mission14 håper vi hver enkelt av oss får ta valg som teller! Vi vil hjelpe hverandre og deg til å se disse valgene bli hverdag etter konferansen!

Vi ønsker å kjenne Gud, og vi vil leve liv som er i takt med hans hjerte. Våre liv og vår tjeneste springer nemlig ut fra en berøring av Faderen. På Mission14 vil vi legge til rette for dette, slik at du kan berøre andre, både i Norge, Europa og blant folkeslagene. Velkommen til å bli med oss disse dagene!

Mer informasjon og program finner du her.