For fjerde året på rad arrangeres Mission i Kristkirkens lokaler! Mission er et samarbeid mellom Ungdom i Oppdrag, Pionerkirken og Kristkirken, og i år går konferansen av stabelen 12.-15.november..!
I tillegg til at Marie Hognestad m/team leder lovsangen gjennom hele konferansen, får vi svært spennende gjestetalere på besøk. Martha er en selvoppofrende dame som leder et arbeid i Midt-Østen, og Will er en unik mann som driver et omfattende og voksende arbeid i Kina. Det er også mange av "våre egne" som kommer til å fortelle, inspirere og utfordre disse dagene!
Som vanlig blir det kveldsmøter hver kveld kl.19.00 (torsdag-fredag-lørdag). Fredag formiddag er det spesielt tilrettelagt for bibelskoler/DTS'er, lørdag formiddag blir det også opplegg - og så avsluttes konferansen med en fellesgudstjeneste kl.11.00 søndag formiddag.
Om kort tid kommer det mye mer informasjon om Mission15 på www.missionconference.no, men rydd plass i kalenderen din..!
Mvh Missions ledergruppe
v/ Håvard