annonse_randy_clark.jpg

Før januar 1994 var han en relativt ukjent pastor i Vineyard-bevegelsen. Men 20. januar det året var han taler på en konferanse som skulle vare i fire dager, men ble begynnelsen på en bevegelse/fornyelse/vekkelse som ikke bare ble begrenset til menigheten der den startet, Toronto Airport-fellesskapet. Den spredde seg og fremdeles berører den mange. Første året anslår en at Toronto-velsignelsen berørte 55.000 menigheter i mange land, inkludert flere i Norge og Sverige.
Randy ble selv ytterst forbauset da han begynte å se seg selv brukt så sterkt av Gud. Enda mer overrasket ble han da mennesker han berørte ved å legge hendene på dem, endte opp med å gjøre enda mer forbausende ting.

I dag er Randy Clark leder for Global Awakening. Han har hatt møter og konferanser i nesten førti land. På mange måter er fokus utrustning av de hellige til tjeneste – ikke minst med helbredelse eller evangelisering i Ånd og kraft. Mange fra Bergen fikk et sterkt møte med Gud da Clark var her i 1996. Flere har vært med ham i Brasil de siste årene og har opplevd gjennombrudd i eget liv og tjeneste. De har møtt en ydmyk Herrens tjener med en stor tjeneste.

Søndag kl. 19
Mandag kl. 11
Mandag kl. 19
Tirsdag kl. 11
Tirsdag kl. 19

Sted: Kristkirkens lokaler i NRK-bygget i Kanalveien 90 på Minde
NB. Parkering forbudt på NRKs område på dagtid på hverdager. Ta en av de mange bussene som går til Minde allé. Kort vei å gå.

Ingen påmelding – kollekter på alle møter.

Innbydere og arrangører:

• Evangeliekirken