Subotica_roma_1_web.jpg

En dag jeg snakket med Ksenija så vi at vi hadde det samme ønske om en dag å kunne tjene mange sigøynere. Straks vi hadde flyttet til Subotica, åpent Gud en dør, og de begynte å komme.

Trening av medhjelpere
Jeg ber om hjelpere som kan arbeide blant dem. Menigheten vokser, og jeg kan ikke rekke over alle behovene og tjenesten. Det beste ville være å trene noen av dem, for deres kultur er så annerledes enn vår.

Drømmen i mitt hjerte at vi neste år kan starte en treningsskole på ukentlig basis med opplæring av dem som ønsker å gjøre en tjeneste. Vi har et dusin menn og kvinner som er interessert. Be for oss at vi kan utvikle et godt program. Jeg tror vi kan finne flere lærere fra området rundt her, folk som er villige til å hjelpe til. En av lærerne vil bli min kone.

Menighetsplanting
Annen del av visjonen min er å sende ut folk for å starte nye menigheter i området. En av gledene mine er å se veksten i ungdomsarbeidet. Lovsangsteamet vokser. Be for Norbi, en ung mann som spiller piano. Han kommer fra en meget fattig familie. Så hjemme har han ikke noe instrument å øve på. Han har aldri hatt anledning til å gå på musikkskole. Men min kone har gitt ham noen leksjoner. Han lærer raskt og spiller i bandet vårt.

Utenom skolen har han en jobb og legger til side penger for å kjøpe seg et keyboard. Han har nå omtrent en tredjedel av det som skal til. Prisen er omtrent 350 euro. Menigheten planlegger å gi ham 100 euro som julegave. Vær så snill å være med å be om at Herren sørger for resten.

Lederseminar
Fredag og lørdag denne uken vil vi ha et lederskapsseminar i Novi Sad. Det vil bli et av de største pastorseminarene i Serbia. Vi har 125 pastorer registrert for dette arrangmentet. Jeg er en av innbyderne og er så begeistret for dette.

Mange velsignelser over dere og takk for all støtte!
Viktor Sabo

Subotica, Serbia, 26. november 2008