Siril_01.jpg

Siril_02Misjonsinspirasjonshelg på Halsnøy sammen med Kristian og Karianne Lande og en gjeng med andre som er giret på Europamisjon. Vi fikk be, lovsynge, ha det gøy, og dele erfaringer. Jeg var med å undervise om "Tverrkulturell kommunikasjon".

Siril_03

 

 

 

 

 

 

 

Bønneteam til Krusse-festivalen i Kragerø, der vi blant annet hadde et døgn-åpent bønnerom.

Siril_04

 

 

Min bror Mats giftet seg med Kelly den 26. mai i Bergen. En flott feiring, der jeg blant annet fikk æren av å bake bryllupskaken.

 

Siril_05

 

 

 

 

 

Tur til Mexico og Frankrike

Den 9. juni bar det rett til Mexico, der jeg tilbrakte to gode uker. I tillegg til å slappe av og bruke tid med nye og gamle venner (bilde til høyre), var det også flott å se hvordan skolen jeg var med å starte har utviklet seg 

Siril_07

videre. Jeg var inne både på besøk og som vikar. Var også spennende å se hvordan barnehjemmet vokser og har tatt inn rundt 20 nye barn siden jeg drog derfra. Fikk i tillegg være med på ulike typer outreach og tale på et ungdomsmøte.

En veldig spesiell opplevelse var da David på 10 år (bilde til venstre) som bor på barnehjemmet, var fremme på Gudstjenesten en fredag kveld og delte vitnesbyrd:

"En dag for ikke så lenge siden gikk jeg inn på rommet mitt for å be og være sammen med Gud. Jeg har lært at dersom jeg ønsker å kjenne Guds nærvær så må jeg søke ham, så jeg spurte Jesus om han kunne være med meg og hjelpe meg å søke Gud. Han sa ja, så jeg gikk inn på rommet mitt og lukket øynene mine og ba. Og jeg kjente Guds nærvær komme over meg i bølger". Hvor fantastisk er ikke det?

Og det beste var at etter at han hadde delt, kunne vi kjenne at noe skjedde i hele rommet, at det ble en ny intensitet i lovsangen og Guds nærvær kjentes sterkere. Flere vitnet om helbredelser, visjoner og andre ting Gud hadde vist dem. Det er herlig å se hvordan Gud kan bruke barn, og hvordan de virkelig tar ham på alvor.

Deretter fløy jeg direkte til Paris, og tilbrakte en og en halv uke i Frankrike. Hovedintensjonen med besøket var en cellegruppe-reunion for felleskapet jeg var med i da jeg bodde i Bordeaux for 8 år siden. Dette var en flott helg med godt sosialt og åndelig fellesskap i en nydelig landsby midt i Frankrike. I tillegg tok jeg noen dager på forhånd som turist i Paris, og noen dager etterpå i Sør-Frankrike hos min venninne Anelie som jeg ikke hadde sett på lenge.

Siril_06 Siril_08 Siril_09 

Juli forøvrig ble tilbrakt i Norge, der jeg akkurat fikk med meg en flott uke som veileder på Ten-Oase. Noe av det jeg sitter igjen med er at jeg er utrolig oppmuntret over å se alle de gode tingene som er på gang i kristen-Norge, og særlig å møte alle de flotte folkene fra Den Norske Kirke. Gud har gode og store planer for landet vårt!

Hva skjer videre?

I begynnelsen av august reiser jeg til Grimerud igjen for noen dagers misjons-debriefing, før det bærer videre med enveisbillett til Romania. Planen er å først tilbringe en måneds tid som stab på barne- og ungdomsleirer midt i landet, for deretter å bo et par måneder i en landsby for å komme inn i språk og kultur. Deretter er planen å dra ned til UIO-basen i Constanta i sør, der jeg skal bli med i et team som driver arbeid blant barn, unge og familier i et fattig sigøyner-område i byen. Blir veldig spennende å se hva som skjer.

Bønne-emner

  • At Gud må fortsette å lede meg i forberedelsene og den første tiden min i Romania
  • At jeg må få kjenne på mye fred og glede
  • At jeg må være bevisst min avhengighet av Gud og av hans nærvær
  • Frimodighet og ledelse i å gi videre det Gud har gitt meg

Kontaktinformasjon:

Siril Vaktskjold

Tlf: +47 901 96 567

Hjemmeadresse: Klauvaneset 75, 5108 Hordvik, Norge

E-mail: siril.vaktskjold@gmail.com

Blogg: jegvilforandreminverden.blogspot.com

Kontonummer: 9713.21.83280