Anderson,_Paul_1.jpg

Programmet ser slik ut:
Torsdag 18. september: Møte kl. 19
Fredag 19. september: Møte kl. 19,30 (preg av ungdommens kveld)
Lørdag 20. september: ”Våg å drømme” – se presentasjon nedenfor
kl. 10-12,30 – Seminar del 1
12,30-13,30 – lunsjpause
13,30-15,30 – Seminar del 2
19,00: Møte
Søndag 21. september taler Paul Anderson på gudstjeneste kl. 11 i Bergen Frikirke.
Klokken 17 deltar han på 5aren i Os kyrkje.

Innbydere til møtene med Paul Anderson denne gangen er: Norkirken, Bergen Frikirke, Kristen Enhet, Fellesskapskirken, Pionerkirken, B 18-fellesskapet, Farshuset, Sandsli menighet, Veien, Oase, 5aren, Loddefjord menighet DNK og Kristkirken.

Paul Anderson
Paul er pastor med 25 års tjeneste i Los Angeles bak seg. Han ble leder for Lutheran Renewal i 1995. Hans glede er å være sammen med pastorer og forsamlinger som søker Den Hellige Ånds nærvær og utrustning. Han og Karen har seks barn som enkelte ganger reiser med ham og tar del i tjenesten. Paul har skrevet to bøker, og han har skrevet en rekke artikler i en forskjellige kristne publikasjoner. Han er også leder for et nytt nettverk av menigheter, Alliance of Renewal Churches, og drivkraften bak en alternativ pastorutdannelse.
Paul Anderson har besøkt Bergen flere ganger og er godt kjent for både OASE-bevegelsen og flere av menighetene her.

Dare to Dream – Våg å drømme!
Vi har utfordret Paul Anderson til å lede et seminar om drømmer. ”Og da er det ikke snakk om drømmetyding. I boken "Dare to dream" - "Våg å drømme" – utfordrer han den tradisjonelle sannheten at "Gud har en plan med våre liv". En plan oppfattes ofte som noe standard, statisk og kanskje til og med begrenset og kjedelig. Paul Anderson forkynner at Gud ønsker å lede oss alle inn i en drøm som er en helt spesiell drøm for hver enkelt av oss, en som Han har lagt ned i oss da Han skapte oss. Gud vil ta deg med på en spennende skattejakt der han viser deg den utrustning og de nådegaver han har gjort klar for deg. Han vil ha deg inn i et spennende liv, en vandring med ham, og gi deg en sterk opplevelse av hvor du skal. Han vil være med hele veien steg for steg og gi deg alt du trenger. Han vil gjøre dette fordi Han elsker deg og fordi Han ønsker å være nær deg. Han vil gjøre det fordi når du lever i den drømmen Han har lagt ned i deg, så tjener du i Hans kraft uten å bli sliten.

På seminaret vil Paul Anderson forteller deg hvorfor du skal drømme, hvordan du kan drømme, hvordan du kan finne din egen drøm og ikke minst hvordan du kan hjelpe andre å finne sin drøm. Det blir lettere å se at vi er og skal være forskjellige, at Gud ønsker mangfold og at vi ikke skal se på hverandre og bli kopier. Gud vil vi skal se på ham og hele tiden være rotfestet i det Han gjorde for oss og gjør for oss - Hans overveldende nåde. Paul hjelper oss å oppdage mangfoldet vi er en del av, samtidig som Gud vil vi skal ha vår forankring og trygghet i Ham, ikke i dette mangfoldet og omstendighetene rundt oss.”
- Geir Anton Johansen, leder for eldsterådet i Kristkirken