Men vi så en jente som gikk på krykker, Kristoffer gikk bort til henne mens jeg snakket med en jeg kjente fra en annen skole, det viser seg at hun har trakket over. Jeg kom etter og Kris la hendene på henne og vi ba. Med en gang Kristoffer legger hendene på henne kommer Guds Ånd over oss (Gud elsker når vi legger hendene på syke, spesielt hvis de ikke er kristne) vi merker at Gud virker, men når hun skal teste det ut merket hun ingen spesiell forskjell. (Men jeg har en veldig mistanke om at den senebetennelsen ikke holder særlig lenge..) Vi snakket litt med henne og det viste seg at hun hadde kristne venner som hadde gitt henne en bibel og hadde invitert henne til Tremorkirken. Gud kommer til å virke videre der!

Vi trodde at vi var ferdige men jeg kjente at Den Hellige Ånd ville gjøre noe i 3 etg. Så vi gikk opp igjen der og jeg merket at han ville noe med noen av dem som satt rundt noen bord og snakket, så jeg spurte Krisoffer hva han ”så” over de folka, og så lyttet jeg litt. Så sier Gud: en av de der borte trenger en jobb. Så jeg gikk bort til det bordet Den Hellige Ånd pekte på og spurte om det var noen av dem som trengte en jobb. JAAA sa de høyt. Hvem da, spurte jeg, og en av jentene i midten sa at hun trengte en jobb. Jeg sa at jeg ikke hadde noen jobb å tilby, men forklarte hva Gud hadde sagt, og at jeg ville gjerne be om at hun skulle få den jobben hun ville ha, jeg fikk litt spesifike ønsker og ba. Så jeg spurte om de var kristne, de sa nei, men så viste det seg at hun som ordet var til og som trengte jobb hadde vært kristen før. Jeg kjente i min ånd at Gud kaller sterkt på henne, og at folk ber for henne og forklarte at Gud ville at jeg skulle si de tingene til henne fordi han vil han henne tilbake til seg. Og når hun får den jobben så bør hun og de andre ta et ord med han..for han finnes. Det var det jeg skulle gjøre, så ønsket vi de en god dag videre og gikk!

Halleluja!!

Det som er utrolig kult med det er at jeg akkurat de siste dagene har bedt Gud om gjennombrudd i forhold til profetisk evangelisering! Vi kan jo ikke bare nå ut til dem som har en synlig skade/sykdom! Gud er så GOD! Jeg er så takknemlig for å få ha tatt et skritt i det! Dette var et gjennombrudd på dette feltet for meg!!! Henger du deg på? :) Gud er god!!

Hilsen Steinar