Sandsli_2006_001_-_Heitmann_1.jpg

Gud hadde sagt til meg at jeg skulle ta de med ut på gaten. Visste ikke hva det var for noe han ville. Men jeg sa videre beskjeden til mine kjære unge. Så vi begynnte å be for hverandre før vi dro ut..

Og jammensanten begynnte det å regne profetiske gaver over alle ungdommene.. Spesielt en han begynnte å profetere over alt og alle..Merket virkelig at GUD berørte oss alle som var tilstede..

I det siste har det kommet mange profetier om vekkelse på Sandsli.. Som ungdommsleder i menigheten merker jeg at Gud nå utruster oss unge med sine gaver, slik at vi skal ha evnen til å ta imot alle menneskene.. GUDS planer for sandsli er enorme! Tenk over 10.000 mennesker på et relativt lite område!! Det er bare å fortsette å be for oss her oppe!! VI VIL HA MER OG SE MER!!!

Kjærlig hilsen Haakon Bagaas
(Ungdomsleder i Sandsli Menighet)