CD_-_Dagen_syng_om_deg.jpg

Vår mangeårige lovsangsleder Magnar Børnes inntar flygelkrakken, og Einar Helgaas, som har tatt initiativ til jubileringen, tar med seg gitaren. Sang og musikk har vært prioritert i Kristkirken helt fra begynnelsen, og når vi ser tilbake på menighetens knapt 17 år lange historie, kan vi raskt se at vi har mye å være takknemlige for på dette området. La oss derfor benytte anledningen på søndag til å takke Gud for den han er, for det han har gjort, og for det han kommer til å gjøre.

Dagen syng om deg var i sin tid et vitnesbyrd om at Gud ikke bare bryr seg om oss på søndag formiddag, men at han inviterer oss til fellesskap gjennom alle deler av livet - og i livets ulike faser. Det er et sterkt uttrykk for Guds nåde at han ønsker oss velkommen også når våre dager ikke synger om Gud, derfor har vi gode grunner til å ta del i lovsangen på søndag.

Tarjei Gilje