simply_jesus-wright_tom-14950520-frntl.jpg

simply_jesus-wright_tom-14950520-frntlJesus fra Nasaret stiller oss overfor et spørsmål og en utfordring to tusen år etter sin livstid. Spørsmålet er rimelig enkelt: Hvem var han egentlig?

Det inkluderer spørsmålene: Hva mente han selv han drev på med? Hva gjorde han og hva sa han? Hvorfor ble han drept, og sto han opp igjen fra de døde?

Utfordringen er på samme vis rimelig enkel: Siden han kalte folk til å følge etter ham, og siden mennesker har prøvd å gjøre det hele tiden senere, hva innebærer 'følge ham'? Hvordan kan vi vite at vi er på rett vei?

Spørsmålene er hentet fra forordet til en spennende bok:

"Simply Jesus: Who He Was, What He Did, Why it Matters" av Tom Wright.

Med denne boken som grunnbok vil vi samle interesserte til studiegruppe 7 ganger fra og med 22. februar til og med 23. mai, hver gang på onsdager fra klokken 13 til 14.30.

Sted: Kristkirken.

Kursleder: Reidar Paulsen.

Arr.: Doulos-nettverket.

Påmelding til Eldar Eiksund ee@kristkirken.no – mer info fra Eldar eller kursleder rp@kristkirken.no