Skjermbilde-2016-02-03-kl.-14.40.09.png

Det er en glede for oss i Kristkirken å anbefale årets kvinnekonferanse i regi av Kvinner i nettverk, som også i år vil finne sted i våre lokaler på Minde. Dette er et arrangement som er styrkende for kvinner i alle aldre - vi oppmuntrer til deltakelse! Følgende informasjon er hentet fra konferanse-invitasjonen:

Du ønskes varmt velkommen til å være med på Kvinner i Nettverks regionale konferanse i Bergen. Til frihet har Kristus frigjort oss. Der Herrens ånd er, der er det frihet. Vi kommer sammen for å feire denne friheten vi har i Kristus.

TALERE Elin Linde Fagerbakke Elin er grunnlegger og leder for Kvinner i Nettverk. Hun brenner for å se kvinner/jenter oppreist av Gud til å kjenne Ham og tjene Ham. Hun er forkynner og inspirator. Livet og forkynnelsen bærer preg av et lidenskapelig forhold til Jesus.

Gina Gjerme Gina jobber som leder og forretningsutvikler i konsulentbransjen og har med sin mann startet og ledet Salt Bergenskirken de siste 11 årene. Gina er en sterk formidler av livet med Gud i hverdagen og er levende opptatt av trosformidling.

Annie Schaug Annie er fra Honningsvåg, men har vært bosatt i Bergen det meste av livet. Hun har en sterk profetisk gave og er en sprudlende dame som lever sterkt med Jesus. Annie formidler Guds hjerte på en fantastisk måte.

LOVSANG Anna Melkeråen m/team

PRAKTISK INFORMASJON Påmelding: Det er ingen påmelding via internett på denne konferansen, du betale ved oppmøte.

KONFERANSEAVGIFT Deltaker: kr. 400,- Jenter under 18 år er gratis. Studenter, pensjonister, uføre: kr. 300,-

Du kan komme på enkeltmøter ved å betaler kr 100 for hvert møte. Vi anbefaler deg å være sammen med oss under hele konferansen.

Studenter, pensjonister og uføre betaler kr. 75,- for enkeltmøter.

Det blir tatt opp kollekt på kveldsmøtene til Kvinner i Nettverk sitt arbeid og til vårt misjonsprosjekt i Mosambik.

MAT Lunsj og middag kan kjøpes i kafeen.

KONFERANSELOKALER Kristkirken, NRK bygget, Kanalveien 90. Du kan ta bybanen til Wergeland stasjon. Det er også god parkering ved NRK bygget.

Ved spørsmål ta kontakt med: Alvhild Heggebø – tlf: 55 13 49 99 / 91 71 72 14

PROGRAM Fredag: 17.30 Registrering 19.00 Møte

Lørdag: 11.00 Møte 13.00 Lunsj 14.30 ”I sofakroken om livet” 17.00 Middag 19.00 Møte

Kvinner i Nettverk er en felleskristen stiftelse som har et kall til å formidle vekkelse, frihet og utrustning til kvinner i Norge. Gjennom arrangementer og nettverksbygging vil vi inspirere den enkelte til helhjertet tilbedelse og etterfølgelse av Jesus Kristus.

Mer informasjon på www.kvinnerinettverk.no