bookingknapp

Møterom i Kristkirkens lokaler – og retningslinjer for romreservasjon

Registrerte brukere i de forsamlinger som gjør bruk av Kristkirkens lokaler, kan utføre web-basert reservasjon av rom. Registrerte brukere kan her foreta innlogging i reservasjonssystemet. For å få brukernavn eller hjelp, kontakt

Karl Herman Frantzen

karl@frantzen.org

98208673

Reserverbare rom i Kristkirken

Klikk på et bilde for å se det i større format.

Rom Stoler Utstyr/møblering Merknader
Storsal Opp til 1100. Normalt 500 Lydanlegg, Simultan tolkeanlegg, videokanoner med mer.Konsertflygel, kirkeorgel, slagverk.

 

Som eksamenslokale opp til 260 pulter. Opplegg for fremlegg av strøm til samtlige pulter.   Storsalen-9
Småsal

120

Flerbruksrom som normalt brukes i tilknytning til kafeen eller Kirkesal Syd. Utstyrt med en romslig sofagruppe, høye bord og barkrakker. Foldevegg inn mot Kafe og Kirkesal Syd. Ved åpning av foldevegg utvides kafeen. Skal normalt ikke reserveres når Kirkesal Syd eller Kafé er reservert av andre. Lounge-3Sofagruppe_lounge-2
Kafeen

80

Småbord og ekstra stoler. Whiteboard Brukes på dagtid i uken som klasserom for Veien. Reserveres ikke så lenge andre egnete rom er ledige.
Klasserom

30

Piano, whiteboard, CD-spiller. Ligger innenfor Garderobe BBrukes som klasserom for Veien, søndagskole, bønnerom med mer. Klasserom-5
Grupperom 1

14

2 bord med høye stoler. Sofagruppe TV/ CD spiller. Spill og leker. Plassert i korridor like ved Media, nærmest Inngang B.Brukes av søndagsskole 4-7 år Grupperom_1-6
Grupperom 2

10

4 sofaer, barneleker. Brukes av søndagsskole 8 – 11 år  I korridor visavis Media. Grupperom_2-7
Grupperom 3

10

Stor sofakrok. Små barnemøbler. Brukes av søndagsskole 1 – 3 år.  I korridor nærmest Storsal Grupperom_3-8
Møterom

10

Konferansebord og stoler Inngang ved siden av kontoret. Grupperom_4-1

 

Retningslinjer for romreservasjon 

  • Alle felt i registreringsbildet bør fylles ut. Husk å velge rett forsamling.
  • Rom skal ikke reserveres lengre frem i tid enn 6 måneder
  • Det skal ikke reserveres større rom enn det man har behov for. Unntak: Når man har behov for rom med spesielt utstyr (for eksempel klaver). Gi i så fall en kort begrunnelse i feltet ”Tilleggsinformasjon”.
  • Kafeen skal som hovedregel ikke bestilles til arrangementer uten bespisning. Unntak: Når alle andre rom i aktuell størrelse er reservert. 
  • Dersom den som foretar en bestilling selv ikke skal være til stede på møtet/arrangementet, bør e-posten med bekreftelse videresendes til en ansvarlig i forsamlingen som skal være til stede.
  • Reservasjoner skal slettes når et behov bortfalles – og endres når behovet endrer seg.
  • Person med ansvar for sambrukskoordinering av lokalene, kan endre reservasjoner fra et rom til et annet i samme tidsrom. Den som har foretatt reservasjon vil da få en e-post om endringen. Dersom det er behov for andre endringer, vil kontaktperson i forsamlingen/gruppen bli kontaktet i forkant.