heng med:

Det var nemlig en setning som fulgte meg gjennom hele julen 2005 :

Han døde for at DU skulle LEVE!

Jesus vil at jeg skal LEVE - ikke bare evig, men også her på kloden! Han vil at jeg skal være full av fart, dynamikk, spenning, utfordring, glede, guts, frihet, liv, kreativitet og spreke påfunn.

Men... skal vi ikke legge ned vårt liv da? Skal vi ikke dø hver dag? Var det ikke slik som Døperen Johannes sa at "Han skal vokse, jeg skal avta?" (Joh.3,30)

Jo, men husk at Døperen Johannes gav dette svaret om sin tjeneste! Han var veirydderen for Jesus, og når Jesus kom, skulle Jesus - hans liv og hans tjeneste - bli det synlige, mens Johannes skulle trekke seg mer og mer tilbake...

Mange kristne ser ut som rosiner... som er tappet for alt av livsgnist og forventning... som har uttørket SEG SELV... i møte med "alt kristent" tappes livet for innhold, og man blir en grå, kjedelig og passifisert person uten liv. "Jeg er intet, og Jesus mitt alt" synges det av full hals... Så Jesus døde for intet? 

Han døde ikke for din død, han døde for ditt LIV!

NÅR JESUS FÅR FYLLE DEG MED SIN ÅND... da blir du mer og mer DEG!

Du er jo skapt for å være fylt av Hans Ånd!

Tenk hvilken kreativ skaperkraft Den Hellige Ånd faktisk er! Se på deg selv, se ut vinduet - det sier noe om en som har kreativiteten og livet på plass. Gud vil at du skal skape, lage, forme, farge og LEVE!!

Hvordan I HULESTE har man klart opp gjennom historien å få kristne til å bli det gråeste som finnes? Livgiverens etterfølgere ser døde ut! ooops!

Ta et oppgjør med den stakkarslige rosin-holdningen - tørk av deg de sure rynkene, og la Gud få fylle deg med sitt liv! Da blir du DEG! DA blir det liv og forventning. Han har tro på DEG! Han har en spennende fremtid for deg! Ja, til og med om de eldste menneskene iblant oss står det at "ennå i høy alder skyter de friske skudd, de er frodige og grønne!"

Han skal vokse, du skal avta! Ja! Vi skal bli mer og mer lik Jesus også i karakter. Men ikke bland dette med at du skal drepe deg selv. Så lenge du slipper DHÅ til, vil han skjære vekk det som skal vekk - ikke begynn å gjøre den jobben uten ham - da blir det slaveri og rosinresultat. Du kan jo finne på å skjære vekk talentene dine med det samme vet du... = farlig. La han få fylle deg - og du blir DEN GUD HAR TENKT AT DU SKAL VÆRE!

Han har lagt ned i deg evner, drømmer, planer, kreativitet, påfunn, galskap, visjoner, ferdigheter, gaver ...

Han døde for ditt LIV - han døde for at du skulle LEVE!

Vær forventningsfull og kreativ, skapende og livgivende!

DET er ditt design!

Han døde for at du skulle LEVE!!