father_hearth_ministries.jpg

father_hearth_ministries

Vi kjenner godt til Isaias og Camilla Munoz og guttene deres fra mange år her i Bergen og har også fulgt med glede deres engasjement i Fatherheart Ministries. De har nå flyttet til Trøndelag og Isaias forkynner bl.a. med utgangspunkt i denne tilknytningen i ulike menigheter rundt om i landet.

Sammen med Camilla har han flere ganger vært med og arrangert Farshjerteskoler i Bergen. De brenner for at folk skal få en erfaring av Gud som Far og oppleve seg som Guds elskede sønner og døtre i hverdagen - ikke bare leve med dette som hodekunnskap.

IsaiasHelgen 1. - 2. juni besøker Isaias Bergen og Kristkirken igjen. Fredag deltar han på Kanal U og lørdagen skal han holde seminar i Kristkirken. På seminaret vil det bl.a. bli fokusert på følgende tema; "Gud som far", "å leve som sønner og døtre" og "å leve fra hjertet".

Tid: Lørdag 2. juni kl. 12 - 16

Sted: Kafeteriaen/Kirkesal syd

Alle er hjertelig velkommen!