Viktor er misjonsleder og pastor for den tredje største evangeliske menighet i landet. Han bor i Subotica, en relativt stor by i den nordlige delen av landet, Vojvodina.

Sabo fungerer langt på vei som en apostel med stor tillit blant ledere i mange menigheter både i og utenfor eget kirkesamfunn. I de senere år har han sammen med andre vært initiativtaker for fellessamlinger for bønn og faste for nasjonen.

Adr.: Blaha Lujza 30, 24000 Subotica , Serbia & Montenegro .

Bli kjent med Sabo-familien

I midten sitter selvsagt Ksenija og Viktor Sabo. Til venstre sitter sønnen Arpad og hans kone Szilvia. De giftet seg sommeren 2007 og bor i Novi Sad. Like bak Ksenija og Viktor står den yngste datteren, Kornelia. Datter Adrienn står til høyre bak faren. Hun er lovsangsleder og søndagsskolelærer og en av lederne i et nytt ungdomsarbeid. Det meste av 2008 kommer hun til å bruke som au pair i London. Til høyre på bildet er datter Beata og mannen hennes, Atila Holo. De tre barna deres er mer eller mindre på besteforeldrenes fang, fra venstre Renata, Debra og Thomas.
Familien Holo bor i en liten by som heter Ada og har plantet en menighet der.

Bildet er tatt høsten 2007.