Sissel_Drange.png

I 2010 søkte hun kontakt med barnehjemmet gjennom en nettside. Etter et halvt år fikk hun vite at det var Manna Ministries som drev barnehjemmet, og at det lå i byen Hyderabad. Grunnleggerne av Manna Ministries er ekteparet Ernest og Rachel Komanapalli. Det startet med at de fant en uttørket, døende jente på søppeldynga som de tok til seg. De adopterte henne som sin egen datter, og i dag har hun tatt sykepleierutdanning, og reiser rundt med sine foreldre. Manna Ministries har vokst til 50 barnehjem, 4 bibelskoler og det er plantet 1400 menigheter. De arbeider i slummen med mat og vann, med katastrofearbeid, på sykehus og blant spedalske. I vår satt Sissel og så på ulike stevner som skulle være i løpet av sommeren, og kom over et arrangert av JesusKvinner. Videre klikket hun seg inn på ekstragjester, og der dukket det opp et bilde av pastorparet Komanapalli. Sissel sendte mail til JesusKvinner, og fikk tak i Manna Ministries kontaktperson i Norge; Tor Inge Vasshus. Pastorparet Komanapalli ønsket å treffe Sissel på dette stevnet, men av ulike grunner kunne ikke Sissel reise. Ernest og Rachel har et sterkt ønske å komme tilbake til Norge neste år, og har allerede kontaktet Sissel og vil treffe henne da.

Tidligere har Sissel jobbet med svakerestilte og utstøtte i samfunnet. Hun kjente hun hadde et spesielt hjerte for disse, og med årene er dette noe som har vokst seg større og sterkere. Etter hvert har hun sett en sammenheng med hva det vil si å være åndelig farløs. I møte med barnehjemmet i India og arbeidet de gjør, samsvarer det med Sissel sitt hjerte og det hun brenner for. Hun hadde et sterkt ønske om å involvere seg i dette arbeidet, og kjente at hun skulle gjøre det rent konkret inn mot barnehjemmet i Hyderabad. Behovet der var å samlet inn penger til å bygge en lekeplass til barna. Siden da har Sissel gitt alle pengene hun får for kunstverkene sine inn i dette prosjektet. Nylig fikk hun et oppdrag om å illustrere en bok som vitner om Jesus, og pengene for dette gikk rett inn i denne potten. Hun har også fått et fadderbarn som hun støtter.

Alle er hjertelig velkommen til å være med å støtte dette arbeidet, og Sissels drømmer. Vi kan være med og støtte i bønn; be for de som driver barnehjemmet. Ønsker du å være med å støtte på andre måter, kan du få et eget fadderbarn eller bidra økonomisk. Sissel har ordnet med en konto der man kan sette inn penger til dette. Pengene som samles inn akkurat nå skal sendes til å bygge lekeplassen før jul!

Barnehjem