Fatherheartministries.jpg

Undervisere:

SlattenUnni og Olav Slåtten bor på Gjøvik og er pastorer i Josva Kirken, som er en Partner in Harvest menighet. De har fem sønner og et barnebarn. De er ledere for Fatherheart Ministries i Skandinavia, en internasjonal tjeneste som ledes av James og Denise Jordan fra New Zealand. Åpenbaringen av Guds Farshjerte har skapt i dem en ny og sterk nærhet til Guds hjerte. De siste årene har de undervist på mange A-skoler og konferanser om Guds Farshjerte og sett mange mennesker bli forvandlet gjennom dette. Vi ser at Gud som har åpenbart seg gjennom Jesus som frelser og Herre også vil la seg bli kjent av oss som Far. Han vil være en aktiv Far for oss.

BarryAdamsBarry Adams bor i Ontario, Canada sammen sin kone Anneliese og deres tre barn. Han har tidligere jobbet i avisbransjen og vært medpastor i en kirke i hjembyen. I 1998 fikk Barry et overveldende møte med Guds Farskjærlighet gjennom tjenesten til Jack Winter og James Jordan. Dette møtet førte til at ”Fars kjærlighetsbrev” ble til og i 2000 grunnla Barry og Anneliese ”Fatherheart Communications”. De reiser nå over hele verden med budskapet om Fars kjærlighet og brevet er oversatt til nærmere 100 språk. Barry er og med i Fatherheart World.

Skolen starter søndag 14.november kl 18.00

Dagsprogram mandag-fredag fra kl 09.30-21.00

Avslutter lørdag 20.november ca kl 14.00

Det vil også være et åpent kveldsmøte onsdag 17.november kl 19.00

Forbehold om endringer underveis

Skolen holdes i Kristkirken sine lokaler i Kanalveien 90, på Minde (NRK-bygget)

Pris

Skolen koster kr 1.950 - Herav påmeldingsgebyr kr 250 som ikke refunderes. Resterende kr 1.700 betales før ankomst

Du må selv ordne med mat og et sted å bo - vi kan være behjelpelig med anbefalinger til mulige overnattingssteder

Påmelding skjer via e-post isaias@c2i.net evt på tlf 55221407

Betaling skjer til kontonr: 3206.23.83096

Spørsmål & vitnesbyrd

Om du har spørsmål eller noe du lurer på vedrørende skolen, ta kontakt med isaias@c2i.net -evt tlf 55221407

Arrangør: Unni og Olav Slåtten, Fatherheart Ministries Scandinavia i samarbeid med Kristkirken, Fellesskapskirken og Sandsli Menighet

Nedenfor finner du vitnesbyrd fra en tidligere deltager:

Vitnesbyrd

“Jeg ble først provosert da en venn av familien foreslo at jeg skulle dra på en Guds Farshjerte skole. En familiefar med tre små barn har mye annet fornuftig å bruke en hel ferieuke til. Det at jeg muligens måtte ta en uke avspasering hjalp ikke på min velvillighet.

Samtidig hadde jeg i lang tid opplevd en tomhet og en lengsel etter mer - det måtte da være noe mer i dette kristenlivet. Jeg visste masse om Gud som far og at han elsket meg. Jeg hadde til og med lest flere bøker om emnet - hva mer kunne jeg lære? Men jeg måtte innrømme at jeg ikke erfarte det i hverdagen.

Etter flere måneder med argumenter ga jeg meg og meldte meg på. For første gang i livet fikk jeg grundig sammenhengende undervisning fra Guds Ord om hvor høyt jeg er elsket. Det som før virket litt fløtepusaktig for meg snudde seg og jeg så at dette var livskilden og fundamentet jeg trengte i mitt liv. Samtidig ble det undervist om hvordan rydde unna alle stengsler som hindret meg fra å erfare Guds kjærlighet og vi tok tak i det. Det var satt av rikelig tid der jeg skulle få bli kjent med Gud og erfare Ham. Jeg fikk også motta en sterk personlig melding fra min Far i himmelen om hvordan han var med meg i vanskelige perioder av livet.

Guds Farshjerte skolen flyttet kunnskapen om Guds kjærlighet fra hodet og ned i mitt hjerte og det har snudd livet opp ned. Nå vet jeg i hjertet at jeg er høyt elsket av min Far. Denne skolen formidlet ikke bare et nytt kick i livet - det ble et nytt fundament og har blitt det for hele min familie. Det første jeg bestemte meg for var nemlig å snarest mulig sende min kone på neste skole.”

Erich Must Wessel, Strømmen