Det var herlig å være der! Etter talen ba vi som vanlig for syke og andre ting. Eivind hadde fått et kunnskapsord om en som hadde problemer med høyre øre,  han ba for han først en gang, så skjedde det ingenting, så igjen og der kom det. JESUS helbredet han! Han fikk et ord om hofteproblemer og ba for en mad det..i dag kom den personen bort til han på skolen(de går visst på samme skole) og fortalte at smertene var nesten helt borte. :)

Jeg var med å be for en som hadde en endeløs rekke med mentale og fysiske problemer. Frykt, mareritt, migrene, spiseforstyrrelser, ryggproblemer...og en medfødt skade i kneskålene. Vi ba for henne lenge, Guds Ånd rørte ved hun og det skjedde masse rart. Ting begynte å manifestere, men til slutt klarte ikke demonene å være der lengre og hun sprang bort i ett hjørne og begynte å slå seg selv på knærne og rope. Jeg tenkte dette at nå gikk det skikkelig galt.. men takk Jesus - jeg tok feil. Når jeg kom bort til henne så hun opp på meg og ansiktet hennes strålte av glede. "Jeg er frisk" sa hun! og hun slo seg om og om igjen på kneskålene og trampet føttene i bakken. "jeg finner ikke igjen smerten, jeg klarer ikke å få det tilbake" (hehe.. nei, sånn er det med JESUS!) og så begynte hun å vrikke på ryggen "den og er bra nå". Takk Gud! Jesus helbredet henne og satte henne fri fra plager i knær og rygg og frykt osv. på en gang! Han er sååå god! Takk Jesus!

På mandag skulle hun til Hagavik(spesialsykehus for alt med bein og ledd og rygger og sånn) på time for knærne og det. Jeg sa at hun måtte få dem til å ta nye røntgenbilder og få de gamle og nye så hun har bevis på hva Gud har gjort! konge! Det er kult å vise til folk!

Hilsen Eivind og Steinar