barnefestival_staende_liten.jpg

Nytt i år er et spennende seminar for foreldre, holdt av Geir Ådne Vestvik fra 4U og Willow Creek. Det har temaet: Bedre sammen. Hvordan vi kan leve kristenlivetsammen i familien. Anbefales varmt! Programmet for lørdag er:

Kl. 12.30 Registrering

Kl. 13.00 Seminarer. Velg ved påmelding

Kl. 15.00 Mat

Kl.16.00 Familieshow, et spennende familiemøte etterfulgt av kafè med salg av pøls og kaker

Pris: kr 50,- for hele dagen per person inklusive lunsj (samme pris for barn og voksne)

Påmelding: Send epost til barnefestival@gmail.com innen 2. mai med navn på deltager, mobil til foresatte, alder og hvilket seminar man ønsker å være med på. Både barn og voksne bør melde seg på. Denne adressen kan du også bruke om du lurer på noe.

Søndag 9. mai kl 11 blir det familiemøte med Jarle Waldemar i Pinsekirken Tabernaklet i Marken. Jarle vil trylle, synge og ha kreativ preken. Barnekorene iPinsekirken Tabernaklet vil også delta.

Barnefestivalen arrangeres av Centralkirken, Kristkirken, Credokirken og Pinsekirken Tabernaklet. Se også www.barnefestival.com eller Facebook.

Håper du har lyst og anledning til å komme! Flott om du kan være med på å spre nyheten til så mange som mulig. Vi gleder oss!

For arrangementskomiteen

Øyfrid Sofienlund og