På ungdomskolen har eg vært ganske mye sjenert og vært en del alene. Eg tenkte hele tiden at eg ikke klarte å leve kristenlivet riktig og alt det der. Eg var ganske nedfor en god stund. Men i sommer så ble eg med på Ten Oase, som e en kristen leir. Der ble eg satt i frihet!! Gud bare åpnet hjerte mitt og han møtte meg. Eg ble en snakkende maskin rett og slett.

Men etter denne leiren når hverdagen begynnte igjen så tenkte eg om eg var blitt forandret i det hele tatt. Men da leste eg ett bibelvers som handlet om at Gud kan løse hvert eneste problem i livet mitt. Og eg ble ganske  gla når eg leste det. Håvard Berger spurte meg om eg ville være med på finnmarksteam når eg var på Ten oasen. Og det sa eg ja til uten at eg viste ka som ville skje. de første møtene vi hadde der oppe var noe for deg selv. Den hellige Ånd kom og berørte meg kraftig og det var helt syyyykt!

Eg vokste noe helt vanvittig mye på den turen og før vi reiste hjem til Bergen igjen så fikk eg meg rett og slett en kjæreste også! og det var jo en stoooooor pluss for meg!!! Gud løste problemet mitt og eg ble satt fri !! Gud e god!! AMEN 

Skrevet av Ivar Bye