Et helt hus, fullt av glade ungdommer, inviterer konfirmantene til å komme hjem til seg en kveld annenhver uke i høst og i vår. I tillegg vil det bli noen turer og et eget misjonsprosjekt.

Huset det er snakk om er Svaneviksveien 74E, og de som bor der i to leiligheter er Linn Sunnhordvik, Solveig Birkeland og Hanne Myrbakk (i overetasjen), og Håvard Berger, Jahn-Terje Nilsen og Thomas Dalsbø (i underetasjen). Her er et lite klipp fra et skriv der Håvard skriver litt mer om opplegget:

"Du er hjertelig velkommen som konfirmant i Kristkirken i Bergen! Vi som er ledere tror at du kommer til å få være med på et av de gøyeste konfirmasjonskullene i Kristkirken noensinne..! Det tror vi – fordi opplegget er noe annerledes enn det pleier å være – og vi tror at det kommer til å bli knakende bra! I år kommer vi til å være 6 konfirmantledere..! Vi er nemlig seks stykker (3 gutter og 3 jenter) som bor sammen i et kollektiv på Minde, og vi har lyst å være med og gi dere alle et herlig år – der vi blir bedre kjent med Jesus og hverandre.

Vi kommer til å ha samlingene hjemme hos oss istedenfor at vi samles i Kristkirkens lokaler. Annenhver tirsdag (første gang 22. september) inviterer vi dere alle på middag hjemme hos oss kl 17 – og så spiser vi et godt måltid sammen og bruker tid i lovsang, undervisning, prat og gøy etterpå. Vi satser på å avslutte kl 20 hver gang. I tillegg ønsker vi å ha en weekend sammen med dere – og vi er også åpen for å reise på Impuls sammen – men dette kan vi ikke garantere helt ennå. I utgangspunktet er konfirmasjonssøndagen satt til 25. april 2010. Vi kommer til å invitere mange forskjellige folk til å undervise – men den røde tråden vil være ”kristenlivets ABC” – med utgangspunkt i det som mange kjenner som ”Alpha-kurs”....."

Kontakt kontoret på telefon (55 27 28 50) eller e-post (kontor@kristkirken.no) for mer info.

Eldar Eiksund