6 helter i Bosnia/ serbia

14 helter i Latvia

31 helter i Tananger i Rogaland

... mange mennesker har fått møte utadrettede, entusiastiske, giverglade, tjenende Jesus-etterfølgere... fra Kristkirken i Bergen! Det er kjempeflott! Utrolig bra at vi kan GI VIDERE det vi har fått!!! Evangeliet er ment å deles! Paulus snakker om at det ligger i evangeliets DNA at det skal bære frukt og vokse - det er liv i det - det skal øke, det skal ekspandere, det skal VIDERE!

Det er FANTASTISK å få gi videre evangeliet! Det er FANTASTISK å kjenne at det stemmer med hver celle i kroppen å være i "felten", og ikke sitte parkert foran Hotel Cæsar og annet TV-skrap.

Det er en GLEDE å se glade mennesker som resultat av ens tjeneste. Det er en GLEDE å se andre ungdommers fordommer mot kristne få kraftige brister etter et møte med Jesus-tente ungdommer som treffer dem på deres arena = utenfor kirkeveggen.

Det kjennes så RETT, så BRA, så GUD!

Han er trofast, nær, virksom, støttende, ivrig, velsignende, på høgget, på offensiven - GIVEREN over alle GIVERE!!!

Det er glitrende og RETT å gi det videre...

"For intet har dere fått det, for intet skal dere gi det", sa Jesus.

Da gir vi det videre.

Og som om ikke det var nok. "Det er større lykke å gi enn å få".

Det vil si at alle parter velsignes.

HERLIG!!