I løpet av 10 dager ble i alle fall 5 mennesker helbredet for ulike helseplager på kjøpesenteret i Torshavn som heter SMS. Enda flere ble helbredet på møter vi var og betjente mennesker med forbønn og forkynnelse. Vi så mennesker som var sterkt demonisert bli satt fri gjennom betjening i Den Hellige Ånds kraft. Vi møtte ungdommer som sa at dette hadde vært den beste uken i deres liv. Hva skal vi kalle det da? Uansett kan vi rope høyt ”TAKK JESUS!”

ImageHvem er vi forresten? Vi er et team fra Veien bestående av 6 elever og to lærere som dro for å være 10 dager på Færøyene på outreach.
Vi var og besøkte en menigheten i Torshavn som heter Oasan. Denne menigheten er med i et fellesskap som bl.a. Kristkirken er med i.
Vårt mål var å be mye, betjene mennesker, og drive med kraft evangelisering på kjøpesenteret i Torshavn. Hvilket gjennombrudd!! Første dagen på kjøpesenteret var totalt ydmykende. Det skjedde ingen ting. Vi kjente både på frykt og angst den første dagen, ingen skulle da tro at neste dag skulle bli gjennombrudd. Gud er god, det som var nederlag den ene dagen, ble en stor seier dagen etter. Vi så da tre mennesker bli helbredet på kjøpesenteret.
Det hele var utrolig spennende! Gud kan komme hvor som helst der det finnes mennesker som våger å tro at Gudsrike er nær overalt. Image

Til slutt gikk ryktene så langt at radioen ringte for å ha et intervju med oss (bilde). Vi fikk vitnet om det Gud hadde gjort så langt på Færøyene. Det skjedde så mye godt og så mye bra at det må nesten oppleves for å forstå det. Vi er utrolig velsignet og kjenner på lysten til å se mer og mer og mer og mer og mer... Guds rike er her og vi har bare sett litt av alt det Gud vil utøse av tegn og under!

Hilsen Helene, Marte, Solbjørg, Dagfinn, Øystein, Steinar og Sverre

(les mer på www.veienbibelskole.no)