jaja.jpg

 I går skjedde det noe helt utrolig... Jeg satt hjemme og gjorde lekser. Pluttselig ringte det på døren. Det var 7 gutter som jeg hadde gått på ungdomsskolen med. Jeg ble med de ut en tur, og fant fort ut at Gud ville helbrede noen av dem...
Jeg fikk be for 4 av dem. En ble helbredet i foten, en i ryggen, og en ble bedre i tåen. Gud ga meg et kunnskapsord om at noen hadde vondt i et kne, og en av dem ble helbredet for det. De ble veldig overrasket over hva Gud gjorde, og jeg tror DHÅ talte til meg om at en av dem var klar for å ta imot Jesus. Jeg tenkte litt på det og fikk etter hvert spurt han ene om han hadde noe personlig forhold til Jesus. Han fortalte at han trodde på Gud, men at han aldri hadde invitert Jesus inn i livet sitt. Jeg fortalte ham kort om frelsen, og så ba vi sammen om at Jesus skulle komme inn i livet hans!
Etterpå var det en til i gjengen som sa at han og ville ta imot Jesus. Han hadde også lyst å be med meg! Da vi var ferdige å be, sa jeg "Konge, når er vi jo tre stykk på vei til himmelen her!!" Da var det en som sa "Men... Eg vil og være med på vei til himmelen!" Så tok han også imot Jesus =)
Utrolig fint om folk er med og ber! Be om at de skal bli sterke i troen, og at de skal få et nært og personlig forhold til Jesus!

-Arne-Kristian Hansen