Vi pratet om livet med Gud, og gjett om han hadde spennende nyheter! Han og noen av de andre ungdommene hadde brukt fridagen på mandag til å treffe hverandre for å søke Gud sammen. Etter en stund opplevde de at Gud talte til dem om at de skulle gå ut på gatene i Førde sentrum for å be for syke. De gjorde det eneste naturlige i en slik situasjon, de gikk rett ut på gatene i Førde for å be for syke. Førde er et mye mindre sted enn Bergen, så de traff flere folk som de kjente. De kunne ikke fortelle om at noen var blitt helbredet momentant, men det var så kult å høre at de faktisk gjorde det Gud sa. De gikk ut...

Og ingen av disse er gamle nok til å kjøre bil... Wow! Jeg tok kontakt med en av de andre som hadde vært ute på gatene senere i dag. Han kunne fortelle at han og flere venner hadde vært ute på gatene etter skolen i dag også. De går første og andre året på ungdomskolen!!! De er ikke engang gamle nok til å øvekjøre!!!
De hadde fått et kunnskadsord til en dame på gaten om at hun hadde en skade i et håndledd. De gikk frimodig bort og spurte henne og det stemte!! De fikk be for henne midt på gaten!

Gud holder på å reise opp en hær med radikale unge mennesker, som er VILLIG til å gå på Hans ord!
"På syke skal de legge sine hender, og de skal bli helbredet" Mark.16:18

Og best av alt, disse ungdommene elsker å være i Guds nærvær! En av dem som ble virkelig møtt av Jesus på weekenden vi hadde har nå over lengre tid blitt vekket hver morgen 45 minutter før han skal stå opp for å gå på skolen. Han bruker denne tiden på å være i Guds nærvær og søke Hans rike. Han forteller at når han kommer hjem fra skolen er det eneste han ønsker å gjøre å være sammen med Jesus!

Kan vi si noe annet enn: Mer Herre! Mer....

Hilsen Kristoffer Karlsen