Et av møtene hører til det faste onsdagsprogrammet. Så sant der ikke er tvingende grunner er jeg i kirken halv ni da og møter brødrene i Pastoralnettet for å be for byen. Vi dekker mange sider av byens liv. Men i dag var det nærliggende å bruke en del tid på den nye politimesteren og hans korps.

En halvtime etter bønnemøte var vi samlet til det månedlige møtet i Predikantringen. Denne ganger var det spesielt for meg. Brødrene hadde utfordret meg til å gjenta en preken fra kirken - den som handler om visjon og verdier - "Med løse teltplugger - 1" - se listen over taler på websidene våre. Det ble en utfordring da brødrene begynte å spørre om hvor jeg ser veien videre går for menigheten i byen. Det overrasker kanskje ikke noen av dere som leser dette, at jeg tror vi kalles til radikal overgivelse til samfunnet, til byen. Den andre faktoren som jeg tror er uadskillelig fra det kallet, er kallet til å vandre i Guds kraft. Jeg begynner å tro at et gjennombrudd for helbredelser, tegn og under er nærmere enn jeg våget å tro for kort tid siden.

Stabsmøtet vårt en tid senere ble en understrekning av det samme. Sverre Bjørnhaug, rektor på Veien, delte sine opplevelser fra et besøk i Bethel-menigheten i Redding i California. Det ble et mektig vitnesbyrd om den Gud som åpenbarer seg i helbredelse, befrielse og frelse, ikke bare innenfor kirkens fire vegger, men ute på gatene og i forretningene og hvor det måtte være. Og bærerne er ikke bare spesielle redskap, men vanlige kristne mennesker. Sverre fortalte om alle vitnesbyrdene. Ingen fikk vitne om opplevelser som var mer enn én uke gamle! De ville ikke sitte fast i "gamle" velsignelser, men vil løfte frem det Gud nettopp gjorde.