Europeisk lagskonferanse

I påska var jeg en tur i Østerrike på en Europeisk lagskonferanse. Den beste konferansen jeg har vært på hittil i mitt livJ Tema var evangelisering, og det var fantastisk å møte 2100 studenter som brant for Jesus og som ønsket å se hele Europa møtt av Jesus. Jeg fikk lov til å be med mange mennesker, og fikk se at Gud gjorde store ting. Jeg fikk virkelig leve i Markus 16.

En av de beste opplevelsene var da vi fikk snakke og be inn i en Polsk studentgruppe. Den har blitt totalt forvandlet, og nå skjer det fantastiske ting i Poznan i Polen

J

Jeg vurderer å få med meg et team av studenter for å reise ned dit og se om vi kan bidra mer.

Tre nye lag
Ellers er det mye bra som skjer. Vi har fått startet opp tre nye lag siden sist. Et i Porsgrunn, et i Horten og et på Gol. Gud er fantastisk god mot oss her nede. Når det gjelder arbeidet i Kirka her, er det som Gud er i ferd med å bryte gjennom. Vi ser at Ungdommene er i ferd med å ta ordentlig fyr. Jeg talte om selvbilde og Gudsbilde på fredag og det skjedde masse bra. Guds Ånd var sterkt til stede, og mange ble møtt. Jeg skal fortsette denne serien om ca 14 dager, gleder meg.

Når det gjelder lagene, er mitt store bønnebegjær at de skal få et større fokus på de ikkekristne. Be om frimodighet for ungdommene. Noe av problemet er at de ikke kjenner Jesus godt nok, og at de trenger å ha en større bevissthet om hans tilstedeværelse i hverdagen. Dette gjelder ikke alle lageneJ Be om at Gud må åpne sitt ord for dem. Jeg ser at de trenger å fylle seg mer med Guds ord, og hans Ånd.

Av utfordringer er det et Greveskogen Vgs. et lag som trenger nye ledere og en ny giv.

Mye nytt på trappene
Vi har mye nytt på trappene. På en av turene til England, fikk jeg tak i et opplegg som heter Life Time. Et kafeopplegg som passer for studenter. Studentene i Horten har trigget på dette og vi satser på å få oversatt opplegget og komme i gang etter sommeren.

Vi har som dere sikkert vet, hatt et team av ungdommer som har villet være sammen med oss. Det har vært en stor velsignelse. Det har vært tre stykker knyttet til oss i år. Neste år kan det bli åtte. Jungeltelegrafen har gått, og mange vil at vi skal følge dem opp. Dette er med litt skrekkblandet fryd at jeg gjør dette. Vi tenker da å få inn flere resurser for å kunne hjelpe dem på en god måte. Be om at Gud må få la sin vilje skje og at hans rike må bryte frem. Alle disse fantastiske tingene som har skjedd er til hans ære og bare hans alene.

For min egen del, be om at jeg skal få masse tid med Herren og at jeg skal bli utrustet til å vinne flere mennesker for ham. Jeg føler meg av og til som en tiger i bur fordi jeg ikke har fått vært med nok ikkekristneJ Men i helgen fikk jeg snakke med noen en av de jeg møter på Puben om Jesus. NydeligJ Jeg trenger også en fyr på min egen alder som jeg kan dele liv med bekjenne synd for, og ha felleskap med. Be spesielt om dette. Det kan bli litt ensomt av og til. Jeg har fått meg en mentor, det er fantastisk bra.

Jeg ber om at Jesus må få sin vei med dere der oppe, flott å se at han gjør noe nytt iblant oss. Takk for all forbønn og gode vennskap.

Hilsen Kjetil Spilde  1.Tess. 3.11-13.