framnes_forside.jpg

Programmet blir i hovedsak som i fjor, med et seminar på formiddagen, en god bolk med fritid med eller uten organiserte aktiviteter på ettermiddagene, så kveldsmøte.

Guds nærvær er heldigvis ikke reservert for kirkebygg eller byer som ligger mellom syv fjell. Derfor vil vi ikke fylle pro­grammet med for mye opplegg, men gi rom for at folk kan slappe av, be til Gud, leke, snakke sammen, gå på tur og ellers ha det hyggelig sammen.

Idrettsmulighetene er mange, svømme­hallen er alltid populær, det blir dessuten kanopadling, fotball, volleyball og ellers det man måtte ønske.

Ikke desto mindre satser vi på at det skal være solid utbytte for både ånd, sjel og kropp. Vi går for solid åndelig næring, og vi legger stor vekt på at Jesus skal bli større for oss i løpet av dagene på Framnes.

Atle Dalsbø fra Fellesskapskyrkja i Sandane blir med oss og forkynner, det gjør også Einar Helgaas, i tillegg til flere andre. Det blir dessuten spennende og gøye opplegg for barn og unge i ulike aldersgrupper.

Priser:

Dobbeltrom (m/dusj):            1.550,-

Enkeltrom (m/dusj):               1.700,-

Ungdommer på

større rom (u/dusj):               1.400,-

Barn (4 - 12 år):                        850,-

Barn under 4 år:                    Gratis

Påmelding:

Til Kari Anne Johansenkariannej@gmail.com innen 1. juni.

(merk: ikke karianne(a)gmail.com)

Spørsmål:

Tarjei Gilje tarjei@kristkirken.no

eller (m.) 906 34120.

Last ned brosjyren her:

framnes_2010.pdf

Merk at samlingen begynner torsdag 1.7 og ikke onsdag...

Prisene i brosjyren er forøvrig feil - det er prisene på denne nettsiden som gjelder!

Ser deg på Framnes!

Hilsen arbeidsgruppen.