Programmet
blir i hovedsak som i fjor, med et seminar på formiddagen, en god bolk med fritid med eller uten organiserte aktiviteter på ettermiddagene, så kveldsmøte. Det er viktig for oss at dette ikke blir en ekstra konferanse, men et hvilested. Og Guds nærvær er heldigvis ikke reservert for kirkebygg eller byer som ligger mellom syv fjell.

Vi vil ikke fylle programmet med for mye opplegg, men gi rom for at folk kan slappe av, leke, snakke sammen, gå på tur og ellers ha det hyggelig sammen. Idrettsmulighetene er mange, svømmehallen blir åpen også i år, det blir dessuten muligheter for kanopadling, fotball, volleyball og ellers det man måtte ønske.

Ikke desto mindre
satser vi på at det skal være solid utbytte for både ånd, sjel og kropp. Blant annet vil vi ha konkret fokus på livet i familien, livet på arbeidsplassen/skolen og livet i menigheten.

Fredag kveld blir Oase-leder Einar Ekerhovd med oss for å fortelle litt om hva han får være med på - han er da midt imellom festivalene de arrangerer i Tromsø og i Skien. Geir Anton Johansen har ansvar for det som blir sagt om kristenliv i hverdagen, mens blant andre Tone-Lise og Karl Herman Frantzen blir med og snakker om familieliv. I tillegg blir det spennende og gøye opplegg også for barn i ulike aldersgrupper, og for ungdommer.

Håper å se deg på Framnes!
Hilsen arbeidsgruppen:
Siri Heggheim, Åsmund Heggheim, Conrad Myntevik, Kari Anne Johansen og Tarjei Gilje

Priser og praktisk:

Per person dobbeltrom: 1300
Enkeltrom: 1450
170 kroner i avslag per natt for barn mellom 4 og 12 år

Påmelding skjer til kariannej@gmail.com - fristen er ute, men der er enda muligheter for påmelding - ta kontakt med Kari Anne Johansen.

Spørsmål kan rettes til Tarjei Gilje på tarjei@kristkirken.no eller 906 34 120