Mannsseminar_DM.jpg

Litt mer info om seminaret:

Tid: 17. Januar - 14. Februar - 14. Mars - 11 April - 9. Mai - 6. Juni - Mandager fra kl. 19.00-22.00

Sted: I Kristkirken, kirkesal syd. Inngang fra øst på baksiden av NRK-bygget i Kanalveien 90. Parkering på baksiden av bygget. Ved full parkering der brukes parkering i forkant.

Pris: kr 600 for 6 kvelder. Inkluderer varm mat (f.x.: rullekebab/ pizza), mappe, materiell osb. Betales til 9722.43.47476 før 17 januar.

Påmeldingsfrist12. Januar

Påmelding: til ehelgaas@bluezone.no / 41432192 eller på Facebook.

Kontakt: Hvis du ønsker å kontakte Leif Tore eller Einar før, under eller etter seminaret, bruk ltsolber@online.no, og ehelgaas@bluezone.no.

--

Invitèr: Send anbefaling og link til nettsiden videre til dine menn i menighet og vennenettverk (FB/ mail), til alle du tror kan ha nytte og glede av dette! Kast dere i det, og meld dere på om dere kjenner det rykker i foten!

--

Ytterligere informasjon om MANNSseminaret er å finne på nettsiden www.mannsseminar.no. Sjekk denne!