klingende.png
 I desember 2013 lanserte vi i Kristkirken en innsamlingsaksjon for å skaffe penger til oppgradering av menighetens lydanlegg. Vi trengte å bytte ut vår trådløse mikrofon, få ny prosjektor i taket, lydanlegget manglet sub-høyttalere og det var nødvendig å bygge et trommebur. Prosjektet var svært vellykket, og det kom inn 99 000 kroner på kort tid.
- Vi er veldig takknemlige for alle som var med å bidra til felleskapet. Nå er det flere som er i gang med å realisere denne oppgraderingen, og vi kan se frem til en ny tid med langt bedre lydforhold, sier forstander Håvard Berger til kristkirken.no.
Dokumentarserie
I forbindelse med innsamlingsaksjonen ble det laget en dokumentarserie for å beskrive hvordan hverdagen så ut i Kristkirken uten et oppgradert lydanlegg. Her viste vi tre episoder fordelt på tre gudstjenester i desember. Responsen var veldig god, og etter en voldsom leserstorm har vi nå gleden av å dele disse videoene med allmennheten. I tillegg kan vi friste med en liten godbit som tidligere aldri har vært vist, nemlig en bonusepisode med scener som ikke kom med, samt diverse morsomheter.
Videoene kan sees her:

Episode 1