stine.jpg

Eg kom på at da va ei jenta på skulen min som på ein måte var ein bekjent, helste på ho sån litt i ny og ne men kjente ho ikkje. Men no i den siste tida, hadde ho plutselig byrja å snakka te meg på internett på ein sån type chatte kanal, eller dagbladet sin Blink sia, visst folk e kjent me den.

Ho hadde skreve masse ting te meg, og me var blitt litt meir bekjente, me gidde mail-adressene te kvarandre og starta og snakka øve msn. Ho spurte meg masse om Gud, siden eg hadde på Nicket noko om Gud. Me fekk ein go dialog, og eg merka bare at ho va veldig open for Gud.

Me planlagte at me skulle møtas ein dag på ein cafe, men fant aldri tid, siden detta va veldi oppi eksamenstio. Men så skulle da vera ein musikk-festival og begge to hadde tenkt seg på den, så då tenkte me at me kunne no gå sammen så kunne me bli kjent der liksom. Og da gjorde me, me for der og blei litt kjent. Eg fortalte at eg sku på ein leir seinare i sommar(link -lagets ledardagar) og spurte om ho ville bli med, detta fordi eg merka ho var så open og gjekk på ungdomskulen, og eg tenkte ho kom nok te å bli frelst før skulen starte uansett og kan derfor ta øve laget:p Ho syns denna leiren virka veldi artig, og bestemte seg for å bli med, sjølv om ho ikkje var kristen.

Me snakka masse på msn i tida vidare, og då detta me å jobba i bergen og eg kunne ta med nokon dukka opp, tenkte eg at ho kunne vera den aktuelle personen, ho syns detta virka kjempe kjekt, og ville bli med.  Bare på buss-turen fram preika me masse om Gud! Ho var så open og lurte på alle slags ting, me snakka masse om helbredelse og plutselig fekk ho veldig vondt i magen, eg kom på at eg har blitt helbreda for sånne ting før, og tenkte at då kunne ho og bli da. Eg spurte om eg kunne få be for ho og da fekk eg, ho ville faktisk veldi gjerna at eg sku gjer da. Og gjett ka så skjedde, jento blei Frisk!:D Den førsta natto, me var der låg me nesten heile kvelden og preika om GUd, trur ikkje eg har møtt ein så open person før! Me bestemte oss for å gå i kristkirka på gudsteneste dagen ette, og ho tok i mot Jesus der!

Når da skulle vera nattverd, så spurte eg ho om ho ville vera med, på betingelsen at ho tok i mot jesus, då svara ho ja! Eg fekk lakt hendene på ho og bedd om at den heligeånd skulle komma øve ho, da gjorde den og da va bare heilt sinnsjukt kult å sjå! Ho byrja å grina, og kjente Gud ånd!

Eg har aldri vore med på før å leda ein person te Jesus, så detta va stort for meg og. Men endo større e da å sjå den forandringen som har skjedd i livet hennas!  Ho leve så redikalt for Jesus, og mangen ting har skjedd i livet hennas! Ho e og no med å styre laget på stord ungdomskule samman me ein god gjeng! Ho e og dessuten blitt ein av mine bestevennar, ei jenta eg kan ringa te bare for å be sammen!Herlig!  TAKK GUD!!

Helsing Stine!