kanal_u_logo.jpg

trextreTekst og foto: Jørgen Bull Kristiansen

kjetil_skaar_small- Vinterweekend 2010 var preget av gjennombrudd, fornyelse, frihet og glede! Mange personer ble møtt av Guds kjærlighet og det var herlig å få være med på det Gud gjør.

- Første kvelden overgikk spesielt våre forventninger, med frelsesinnbydelse og helbredelser. Et sted mellom 15 og 20 personer kom frem for å imot Jesus som herre i sitt liv, flere av deltagerne for første gang, forteller Kjetil Skaar, som var en av hovedlederne på turen.

- Vi hadde gleden av å ha med oss Torstein Tveit (fra UIO) som forkynte fra Guds ord og Den Hellige Ånd fikk budskapet inn i manges hjerter. Å ha sin identitet i Gud var temaet som gikk igjen. Det både utfordret og ble til sannhet for mange.

- Videre forteller Kjetil at turen var preget av god stemning og en oppmuntrende holdning blant ungdommene. Personer kom dypere inn i relasjonen med Gud og nye og bedre relasjoner mellom hverandre ble opprettet.

camilla_ristesund_small- Det jeg sitter igjen med etter denne weekenden, og de ordene som går igjen er Guds kjærlighet! forteller Camilla Ristesund. Hun var også med i lederteamet på turen.

- Guds nærvær var sterkt til stede, og vi fikk lov å være vitner til at Gud berørte og forandret hjerter. Vi er heldige som får lov til å være med på det Gud gjør, avslutter Camilla.